![](https://negativ.sk/wp-content/uploads/2024/05/769979b23622c02adf9ee4411b7aa270-822x1024.jpeg)
Saint Moritz vo Švajčiarsku bol v 20.-tych a 30.-tych rokoch minulého storočia útočiskom bohatých a slávnych. Niečo, ako Monte Carlo, ale v zasnežených horách.
Vedúcemu prepychového hotela v tomto meste raz prišla na um úžasná myšlienka. Pri večierkoch na zamrznutej terase budú čašníci roznášať koktejly na korčuliach.
![](https://negativ.sk/wp-content/uploads/2024/05/stmoritz13-930x1251-1-761x1024.jpg)
![](https://negativ.sk/wp-content/uploads/2024/05/stmoritz9-930x1184-1-804x1024.jpeg)
![](https://negativ.sk/wp-content/uploads/2024/05/stmoritz2-930x1173-1-812x1024.jpeg)
![](https://negativ.sk/wp-content/uploads/2024/05/stmoritz5-930x725-1.jpeg)
![](https://negativ.sk/wp-content/uploads/2024/05/stmoritz9-930x596-1.jpg)
![](https://negativ.sk/wp-content/uploads/2024/05/stmoritz10-930x708-1.jpg)
Chcelo to trochu cviku, aby sa celý personál zaučil, ale čakanie, že kolega veľkolepo spadne na riť pred hosťami pri vyvažovaní drahého chlastu na podnose, bola evidentne dobrá motivácia.